verhuizen

3 Belangrijke vragen die u aan uw zakelijke makelaar Tiel moet stellen voordat u in onroerend goed investeert

Het is een bekend feit dat onroerend goed een van de beste beleggingen is. Hoewel de sector in het verleden te lijden heeft gehad onder economische schokken, wordt hij doorgaans gezien als een van de stabielere kansen voor investeerders.

Met name commercieel vastgoed biedt kansen op vaste huurinkomsten. Maar voordat je jouw geld erin stopt, zijn er enkele belangrijke vragen die je aan jouw Bedrijfsmakelaar Tiel moet stellen. Daar zijn ze:

Wat is de locatie van het onroerend goed?

In onroerend goed is locatie alles. Als je geld wilt verdienen met jouw bedrijfspanden in Tiel, dan moeten ze strategisch gelegen zijn in gebieden waar de winkelhuur goed is en het voetgangersverkeer hoog is.

Nu zijn er enkele gebieden die vandaag misschien niet die winkelwaarde hebben, maar die binnen een paar maanden zullen groeien. Hoe dan ook, deze informatie moet duidelijk door jouw makelaar worden doorgegeven.

Wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Commercieel onroerend goed kopen is een enorme onderneming. Niet iedereen kan het zonder enige financiële hulp. Veel mensen zijn financieel onderlegd om de verschillende opties te kennen waarvoor ze kunnen kiezen om commerciële vastgoedprojecten te financieren.

Maar makelaar Tiel zet hun ervaring en contacten in om geweldige financieringsdeals voor je te krijgen. De agenten zullen je ook helpen bij het doornemen van alle financieringsopties die je hebt en bij het kiezen van wat voor jou het beste werkt.

Wat is het potentieel van huurinkomsten?

De belangrijkste reden waarom mensen in commercieel onroerend goed investeren, is de mogelijkheid om wat huurinkomsten te verdienen. Het goede nieuws is dat dit inkomen gemakkelijk kan worden geschat met behulp van financiële modellen.

Vraag voordat je een investering doet jouw makelaar naar de verwachte jaarlijkse huuropbrengsten en kijk of deze de investering waard zijn die je gaat doen. Zorg er daarnaast voor dat je een second opinion krijgt over de huurinkomsten om er zeker van te zijn dat je op de goede weg bent.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is een SEO scan?

maart 30, 2021