verhuizen

De vele voordelen van een tiny house

Je moet wel onder een steen hebben geleefd om nog nooit van een tiny house huren te hebben gehoord. Het betreft hele kleine, mobiele huisjes waarin je prima kunt leven. Een tiny house is gemaakt om wat simpeler te leven, je moet er redelijk minimalistisch voor zijn. Je hebt namelijk weinig opbergruimte en kunt ook niet erg veel decoratie kwijt. Ondanks dat zijn er heel veel mensen die reeds met veel plezier en voor hun gevoel in alle comfort in een tiny house wonen. Het is dus prima mogelijk, ook zonder alle luxe en ruimte. Wil je dat eens ervaren? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een tiny house huren om vakantie in te vieren.

Tiny house huren voor je vakantie

Dergelijke minihuisjes zijn natuurlijk ontzettend knus, en dus perfect geschikt om te huren voor je vakantie. Als je geen kinderen hebt en gewoon met zn tweetjes weg wilt dan is zo’n huisje echt perfect. Het mag dan klein zijn maar er zit alles in wat je nodig hebt om te leven. Een bed, keuken en badkamer, en natuurlijk ook een bank en een tafel om aan te eten. Een tiny house huren voor je vakantie wil dus niet zeggen dat je moet inleveren op comfort, of dat je belangrijke meubels mist. Er zit namelijk alles in verwerkt, en het zijn doorgaans hele slimme ontwerpen. Het bed zit bijvoorbeeld bovenin de nok, waardoor een tiny house altijd aan één zijde wat hoger is. Je ligt dan helemaal bovenin te slapen, super romantisch!

Zelf een tiny house kopen

Ben je na je vakantie in je tiny house helemaal enthousiast geraakt? Dan kun je ook gewoon zelf een exemplaar kopen. Je moet wel een stuk land hebben waar je hem op mag zetten, en daar moeten alle voorzieningen worden aangebracht. Je moet namelijk ook stroom hebben in je huisje. Het toilet is vaak een chemisch toilet, wat je dus zelf moet legen. De meeste mensen vinden dat niet erg, maar het is wel even wennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.