Bouw

Jouw huis verkopen zonder zorgen

Je hebt besloten om jouw huis te verkopen. Indien mogelijk wil je dat doen zonder zorgen. Daarom heb je besloten om een beroep te doen op Rijswijk Makelaar. Je weet dan zeker dat er op het gebied van het verkopen van jouw huis alle zorgen uit handen worden genomen. Je bent bij het makelaarskantoor verzekerd van een vaste contactpersoon, korte lijntjes, heldere en eerlijke combinatie en natuurlijk een maximaal onderhandelingsresultaat. Wil jij ook jouw huis verkopen zonder zorgen? Je kunt dan vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken.

Bepalen van een markt conforme prijs

Je hebt besloten om een huis te kopen. Bedenk dat je het kopen van een huis doet met emotie. Het huis dat je koopt moet goed voelen. Het huis voelt goed en je hebt bepaald wat de woning jou waard is. De prijs van een huis is echter iets anders dan de door jou bepaalde waarde. Laat de makelaar daarom bepalen wat een markt conforme prijs voor het huis is. de makelaar kan jou zo behoeden voor een onaangename verrassing. Overweeg je om een woning te kopen en heb je een makelaar ingeschakeld? Uiteraard wordt je dan gedurende het hele proces, van bezichtiging van de woning tot aan de overdracht van de woning bij een notaris, door hem begeleid.

De beste huurder voor jouw woning

Je wilt jouw woning verhuren. Daar komt heel wat bij kijken. Wat is bijvoorbeeld de juiste huurprijs en wat zijn jouw verplichtingen als verhuurder? Uiteraard is de makelaar op de hoogte van de actuele regelgeving wat betreft het verhuren van woningen. Hij zoekt, met bijbehorende screening, naar de beste huurder voor jouw woning. Bovendien maakt hij gebruik van een juridisch opgestelde huurovereenkomst. Ook wat betreft het verhuren van jouw woning neemt de makelaar jou dus alle zorgen uit handen.

Een andere styling

Bedenk dat jouw nieuwe woning er door een andere styling anders uit kan komen te zien. De makelaar kan jou helpen bij het op een andere manier afstylen van het interieur van jouw woning.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.