Bouwkunde‎

Wandplafond en de materialen die erin worden gebruikt!

 

 

Het binnenoppervlak dat de bovengrenzen van een kamer bedekt, is een plafond. Het plafond is geen structureel element, maar een afgewerkt oppervlak dat de verdieping van de verdieping boven of de onderkant van de dakconstructie verbergt. De materialen zoals gipsplaat, gips, hout, tegels en metalen die worden gebruikt voor plafonds. Bij een Stucwerk Nijkerk is aan materialen en plafondmaterialen nooit een tekort.

 

Hoe, waarom en wat is een stucwerk?

De Stucwerk is een op cement gebaseerde gevelbeplating die de muren een gestructureerde afwerking geeft. In de oudheid creëerden de Grieken en Romeinen stucstructuren door gips, marmerstof en lijm te mengen om prachtige fresco's te schilderen. Stucwerk Nijkerk heeft een verscheidenheid aan kleuren en texturen. Het traditionele stucwerk is een mengsel van zand, water, cement en kalk en het moderne stucwerk is een mengsel van portlandcement, zand en water. Stucwerk Nijkerk heeft de beste decoratieve coating voor wanden en plafonds, binnen- en buitengevelbeplating, sculpturaal en artistiek materiaal op architectonische wijze.

 

Voordelen en belang van stucwerk: –

Een Stucwerk Nijkerk zorgt voor de beste energiezuinige, brand- en rotbestendige, onderhoudsarme, duurzame duurzaamheid, geluidsdemping die het exterieur van de woning extra aantrekkelijk maakt. Kalksteen helpt de doorlaatbaarheid te vergroten en additieven zoals acryl en glasvezels helpen de structurele eigenschappen te verbeteren. Stucwerk wordt nat aangebracht en hardt uit als een dichte en sterke solide structuur.  Dit helpt bij de inruilwaarde van de woning en is ook handig voor het toepassen van premies voor opstalverzekeringen.

 

Duurzaamheid van een stucwerk: –

De drie lagen Stucwerk lagen samen om de woning een naadloos interieur en exterieur te geven. Het is een zeer duurzaam afwerkingsmateriaal en betrouwbaar gevelbekledingsmateriaal en heeft een typische levensduur van 50-60 jaar of meer. wordt ook gekenmerkt als de laagste jaarlijkse onderhoudskost in vergelijking met ander gevelbekledingsmateriaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *